Hva er primær og sekundær emballasje?
Hva er primær og sekundær emballasje?

Video: Hva er primær og sekundær emballasje?

Video: Hva er primær og sekundær emballasje?
Video: Alkoholer - Navnsetting (Ep6) (Primær, sekundær, tertiær. Enverdig, toverdig, treverdig) 2024, Kan
Anonim

Primær emballasje er den emballasje i direkte kontakt med selve produktet og blir noen ganger referert til som forbruker eller detaljhandel emballasje . EKSEMPEL: For øl primær emballasje ville være en boks eller flaske. Sekundær emballasje . Sekundær emballasje Hovedformålet er for merkevarevisning og logistikkformål.

Også å vite er, hva er sekundær emballasje?

Sekundær emballasje er den emballasje som holder sammen de enkelte enhetene til et gode. Den er utformet ikke så mye for å holde det gode (det er jobben til primæren emballasje ) så mye som et middel for å levere massemengder av varen til salgsstedet eller sluttbrukeren.

Foruten ovenfor, hva er primær sekundær og tertiær emballasje? Primær emballasje er beholderen som holder produktene, mens sekundær emballasje består av ytre innpakning som hjelper til med å vise, lagre, frakte og beskytte produkter. I tillegg, tertiær emballasje er kombinasjonen av produkter for lagring og transport.

Dessuten, hva er primær og sekundær emballasje i legemidler?

EN primær emballasje komponent betyr en emballasje komponent som er eller kan være i direkte kontakt med doseringsformen. EN sekundær emballasje komponent betyr en emballasje komponent som ikke er og ikke vil være i direkte kontakt med doseringsformen.

Hva er de 3 typene emballasje?

Typer emballasje . Det er tre major typer av papir emballasje : bølgepappesker, kartong- eller pappkartonger og papirposer og sekker. Bølgepappesker: Bølgepappesker brukes ofte til å frakte tyngre produkter som hvitevarer, elektroniske varer, vin, frukt og grønnsaker.

Anbefalt: