Hvor mye olje fyller jeg på kompressoren min?
Hvor mye olje fyller jeg på kompressoren min?

Video: Hvor mye olje fyller jeg på kompressoren min?

Video: Hvor mye olje fyller jeg på kompressoren min?
Video: О Чем Молчат Кондитеры 🤫 Как Рассчитать Себестоимость пирожных ЭСКИМО #142 2024, Kan
Anonim

For en ny kompressor , slå opp spesifikasjonene til AC-systemet. En gjennomsnittlig bil bruker kanskje litt av olje (4 oz.) og to bokser med kjølemiddel R-134a (12 oz.)

Derav, hvor mye olje fyller jeg i luftkompressoren min?

Olje skal fylles til siktglasset er 1/2 til 2/3 fullt på alle modeller.

Deretter er spørsmålet, trenger luftkompressoren min olje? Ikke alle kompressorer trenger olje . Så det første du trenge å vite er om din er en olje -fri modell eller ikke. Hvis det er det, sjekk brukerhåndboken for å se hvilken olje produsenten anbefaler. Mest syntetisk luftkompressoroljer er universelle for bruk i alle forbrukerklasser luftkompressorer.

Også å vite er, hvordan fyller jeg oljekompressoren min?

Fjern tappepluggen fra kompressor og tømme olje inn i en beholder. En gang alt av det gamle olje er fjernet, bytt ut tappepluggen med en justerbar skiftenøkkel. Nå sakte og forsiktig fylle din maskin med høy kvalitet luftkompressor olje eller produsent anbefales olje.

Kan jeg bruke motorolje i luftkompressoren min?

Mens det er mulig bruk en motor olje i noen luftkompressorer , er det generelt ikke anbefalt det luft - kompressorolje være brukt i motor kjøretøy. Se brukermanualene for de anbefalte olje typer for hver applikasjon.

Anbefalt: