Hva er problemene med arbeidsinnvandring?
Hva er problemene med arbeidsinnvandring?

Video: Hva er problemene med arbeidsinnvandring?

Video: Hva er problemene med arbeidsinnvandring?
Video: Vårt flerkulturelle samfunn 2024, September
Anonim

Migrantarbeidere er mer sårbare for brudd på deres grunnleggende rettigheter, når det gjelder tvang arbeid , barn arbeid , ikke-diskriminering og likebehandling og organisasjonsfrihet og kollektive forhandlinger og er mer sannsynlig å jobbe overdreven timer, under utrygge forhold og få betalt mindre enn det lovlige minimum.

Med tanke på dette, hva er problemene med migrasjon?

Fattigdom gjør at de ikke kan leve et normalt og sunt liv. Barn som vokser opp i fattigdom har ikke tilgang til riktig ernæring, utdanning eller helse. Migrasjon økte slumområdene i byer som øker mange problemer som uhygieniske forhold, kriminalitet, forurensning etc. Noen ganger migranter blir utnyttet.

For det andre, hva er fordelene og ulempene med arbeidsmigrasjon? Vertslandet

Fordeler Ulemper
En rikere og mer mangfoldig kultur Økende kostnader for tjenester som helsevesen og utdanning
Bidrar til å redusere eventuell mangel på arbeidskraft Overbefolkning
Migranter er mer forberedt på å ta på seg lavtlønnede, lavt kvalifiserte jobber Uenighet mellom ulike religioner og kulturer

For det andre, hva er årsakene til arbeidsmigrasjon?

Ujevn utvikling er det viktigste Årsaken av migrasjon sammen med faktorer som fattigdom, landbrukssystem, fragmentering av land, mangel på sysselsettingsmuligheter, stor familiestørrelse og naturkatastrofer.

Hva mener du med arbeidsinnvandring?

Arbeidsmigrasjon refererer til migrasjon for hovedformålet med ansettelse. Arbeidsmigranter jobber ofte i den uformelle sektoren og er vanligvis utsatt for overgrep som følge av fremmedfrykt og rasisme.

Anbefalt: