Hva er forskjellen mellom kundefordringer og notefordringer?
Hva er forskjellen mellom kundefordringer og notefordringer?

Video: Hva er forskjellen mellom kundefordringer og notefordringer?

Video: Hva er forskjellen mellom kundefordringer og notefordringer?
Video: Hva er forskjellen mellom production og management? 2024, Kan
Anonim

Nøkkel Forskjell – Kundefordringer vs Noter fordringer

Nøkkelen forskjellen mellom kundefordringer og notefordringer er det kundefordringer er midlene kundene skylder mens fordringer på sedler er et skriftlig løfte fra en leverandør som godtar å betale en sum penger i framtid.

Enkelt sagt, hva er sedler og kundefordringer?

Kundefordringer er en uformell, kortsiktig betaling og vanligvis ingen rente, mens fordringer på sedler er en juridisk kontrakt, langsiktig betaling, og har vanligvis renter.

Dessuten, hva er notefordringsinntekt? Noter fordringer Definisjon. De fordringer på sedler er en konto på balansen vanligvis under omløpsmidlersseksjonen hvis levetiden er mindre enn ett år. Nærmere bestemt, a note fordring er et skriftlig løfte om å motta penger på et fremtidig tidspunkt. Pengene består vanligvis av renter og hovedstol.

Med dette i betraktning, hva er noen vanlige typer fordringer bortsett fra kundefordringer og fordringer?

Andre fordringer inkluderer ikke-handel fordringer som renter fordring , lån til bedriftsledere, forskudd til ansatte og inntektsskatt refunderes.

Er en notefordring et omløpsmiddel?

fordringer på sedler definisjon. An ressurs som representerer retten til å motta hovedstolen i et skriftlig gjeldsbrev Merk . Hovedstol som skal mottas innen ett år fra balansedagen rapporteres som en omløpsmiddel.

Anbefalt: