Hva er et skjema 8?
Hva er et skjema 8?

Video: Hva er et skjema 8?

Video: Hva er et skjema 8?
Video: 114 Уроков норвежского - Урок 8 - Кто и что 2024, Kan
Anonim

SEC Skjema 8 -A er en innlevering som kreves av Securities and Exchange Commission (SEC) fra selskaper som ønsker å registrere verdipapirer. Skjema 8 -A er en av de primære skjemaer selskaper bruker til å registrere verdipapirer for notering eller notering på en børs i henhold til børsloven for tilbud til publikum.

Folk spør også, hva utløser en 8 K-arkivering?

varen er utløst når selskapet inngår en avtale som kan gjøres gjeldende mot selskapet, uansett om det er på vilkår eller ikke, som innebærer at egenkapitalpapirene skal selges. Dersom det ikke finnes en slik avtale, bør selskapet fil formen 8 - K innen fire virkedager etter at transaksjonen er gjennomført.

I tillegg, hva betyr File 8k? An 8-K er en rapport om uplanlagte vesentlige hendelser eller bedriftsendringer i et selskap som kan være av betydning for aksjonærene eller Securities and Exchange Commission (SEC).

På denne måten, hva er formålet med Form 8 K?

Skjema 8 - K er en veldig bred form brukes til å varsle investorer i amerikanske offentlige selskaper om spesifiserte hendelser som kan være viktige for aksjonærer eller United States Securities and Exchange Commission. Dette er en av de vanligste typene skjemaer innlevert til SEC.

Hva er forskjellen mellom en 10k og 8k?

An 8K kan være enhver form for kunngjøring av betydelig bedriftsinformasjon. Det er som en pressemelding fra selskapet. EN 10K er en formell årlig arkivering som inneholder årsregnskapet og mye annen informasjon. Det betyr at denne arkiveringen erstatter en tidligere arkivering med noe korrigert informasjon.

Anbefalt: