Er magimix en foodprosessor?
Er magimix en foodprosessor?

Video: Er magimix en foodprosessor?

Video: Er magimix en foodprosessor?
Video: Кухонный комбайн Magimix 2024, Kan
Anonim

Utfører funksjonene til opptil 8 andre kjøkkenmaskiner Magimix foodprosessor er det mest allsidige og uvurderlige tillegget til ethvert kjøkken. Ideell for å skjære, rive, hakke, vispe, blande og bake. Alt som trengs er to knapper (stopp / auto / puls) for å bruke alle de forskjellige funksjonene.

Dessuten, hvor lages Magimix-matprosessorer?

Fullstendig produsert i Frankrike, i Burgund, en region i Frankrike kjent for sin gastronomi, kraftig og effektiv ultrastille induksjonsmotor med 30 års garanti. På en base på 100 W brukt får du 90 W effekt. Alle deler og tilbehør er også laget i Frankrike og kommer med 3 års garanti.

Foruten ovenfor, kan jeg bruke Magimix som en blender? Med Magimixen du har de egenskapene til en foodprosessor og en blender i en fantastisk maskin. Gi oss beskjed de kommentarer hva du liker best bruk din Magimix food prosessor er!

For det andre, er magimix verdt pengene?

For noen er kjøpet 100 % verdt det – de bruker varen like mye som ovnen deres, de kan virkelig ikke gjøre en prosess uten den , eller konservering av mat ved å dehydrere eller male korn sparer nok over noen år til å betale for maskinen.

Kan du piske krem i en Magimix?

Pisket krem : gjøre ikke bruk fettfri eller lav-fett krem , som det vil ikke piske ! Sørg for full-fett pisking eller dobbelt krem deg bruk er kjølt. Sett kjøkkenmaskinbollen i fryseren i 10 minutter på forhånd.

Anbefalt: