Hva er et lensmannssalg og hvordan fungerer det?
Hva er et lensmannssalg og hvordan fungerer det?

Video: Hva er et lensmannssalg og hvordan fungerer det?

Video: Hva er et lensmannssalg og hvordan fungerer det?
Video: Forsøg i folkeskolen - Hvad er fjernvarme og hvordan fungerer det? 2024, Kan
Anonim

EN lensmannsutsalg er en type offentlig auksjon hvor interesserte kjøpere kan by på utelukkede eiendommer. I en lensmannsutsalg , den opprinnelige eieren av en eiendom er ikke i stand til å betale boliglån og lovlig besittelse av eiendommen er gjenvunnet av utlåner.

Bare så, hvordan fungerer sheriff-salg?

EN lensmannsutsalg er en type offentlig auksjon hvor interesserte kjøpere kan by på utelukkede eiendommer. I en lensmannsutsalg , den opprinnelige eieren av en eiendom er ikke i stand til å betale boliglån og lovlig besittelse av eiendommen er gjenvunnet av utlåner. Sheriffs salg forekomme ganske ofte.

På samme måte, hva skjer når huset ditt går for lensmannssalg? Etter en eiendom selges på en lensmannsutsalg , en forelukking salg , det er en innløsningsperiode. For de fleste eiendommer er det en seks måneders periode. Huseieren har også rett til å selge eiendom til en annen person, men hvis salg prisen er for mindre enn boliglånet skyldig, må banken godta den korte salg.

På denne måten kan du få lån til lensmannssalg?

Det er mulig å få en låne forsikret av Federal Housing Administration (FHA) for å kjøpe en lensmannssalg hjemme, men du må ha en forhåndsgodkjent FHA-forsikret låne før du byr på eiendommen. Fordi lensmannssalg boliger er foreclosures, de kan være behov for reparasjon.

Hva er forskjellen mellom et skattesalg og et lensmannssalg?

Generelt sett, a skattesalg er basert på rygg skatter , og eiendommen kjøpes med forbehold om alle heftelser og heftelser. Generelt sett, a Sheriff's Salg er en foreleggelse salg på en av panterettene i eiendommen. Alle heftelser som er yngre enn den som er tvangsfestet, utslettes.

Anbefalt: