Hvordan en regning blir en lov i Colorado?
Hvordan en regning blir en lov i Colorado?

Video: Hvordan en regning blir en lov i Colorado?

Video: Hvordan en regning blir en lov i Colorado?
Video: Hvordan blir en lov i EU til en lov i Norge? 2024, Kan
Anonim

Hvis en regning blir nedlagt veto av guvernøren, sender han/hun en vetomelding til lovgiveren. Dersom sysselmannen unnlater å signere a regning innen 10 dager etter mottak av en regning mens lovgiver er i møte eller innen 30 dager hvis lovgiver er utsatt, lovforslaget blir Colorado lov.

Folk spør også, hvordan passerer du en regning i Colorado?

De Colorado Grunnloven krever at for en regning til sende et flertall av alle medlemmer av hvert hus må stemme for på regning på to separate dager, noe som gjør tre til minimum antall dager for en regning til sende.

Foruten ovenfor, hva betyr Reenrossed? (3) Gjenopptatt lovforslag - lovforslaget som ble vedtatt ved tredje behandling i introduksjonshuset. Det inkluderer alle endringer som er vedtatt av det huset. De gjenopptatt lovforslaget er versjonen som sendes til det andre huset for innføring og behandling i en referansekomité.

Med tanke på dette, hvordan blir et lovforslag til en lov?

Etter at både huset og senatet har godkjent en regning i identisk form sendes den til presidenten. Hvis presidenten godkjenner loven, signerer han den og den blir lov . Eller, hvis presidenten ikke gjør noe på ti dager mens kongressen er i møte, vil det automatisk blir lov.

Hva skjer ved andre behandling av et lovforslag?

EN andre lesing er stadiet i lovgivningsprosessen hvor et utkast til en regning er lese en sekund tid. I de fleste Westminster-systemer blir det tatt en avstemning om de generelle konturene av regning før de sendes til komiteen.

Anbefalt: