Hva er en tjenestemodell ITIL?
Hva er en tjenestemodell ITIL?

Video: Hva er en tjenestemodell ITIL?

Video: Hva er en tjenestemodell ITIL?
Video: Что такое ITIL [ПРО ITSM] 2024, Kan
Anonim

Servicemodell . EN Servicemodell beskriver hvordan en service leverandør skaper verdi for en gitt portefølje av kundekontrakter ved å koble etterspørselen etter service fra eiendelene til sine kunder med service leverandørens service eiendeler.

På denne måten, hva er en ITIL-tjeneste?

ITIL v3 sier A service er et middel for å levere verdi til kundene ved å legge til rette for resultater kundene ønsker å oppnå, men uten eierskap til spesifikke kostnader og risiko.» (I virkeligheten vet vi alle at selgere som bruker mindre tid på kontoret ikke betyr mer tid med kundene).

Videre, hva er de 5 aspektene ved tjenestedesign? Det er fem hovedaspekter ved tjenestedesign. Dette er serviceløsninger, ledelse informasjonssystemer og verktøy, teknologi og ledelse arkitekturer og verktøy, prosesser og målesystemer.

Følgelig, hvordan definerer du en tjenestemodell?

De definisjon av en tjenestemodell er en modell som viser hvordan service eiendeler samhandler med kundens eiendeler for å skape verdi. Service modeller beskriver strukturen til en service (hvordan konfigurasjonselementene passer sammen) og dynamikken til service (aktiviteter, flyt av ressurser og interaksjoner).

Hva er tjenesteovergang i ITIL?

ITIL-tjenesteovergang hjelper til med å planlegge og administrere endringen av tilstanden til en service i sin livssyklus. Å håndtere risiko for nye, endrede og pensjonerte tjenester beskytter produktmiljøet. Dette hjelper virksomheten med å levere verdi til seg selv og kundene.

Anbefalt: