Hva er forskjellen mellom detaljhandel og investeringsbank?
Hva er forskjellen mellom detaljhandel og investeringsbank?

Video: Hva er forskjellen mellom detaljhandel og investeringsbank?

Video: Hva er forskjellen mellom detaljhandel og investeringsbank?
Video: Investment Bank vs. Commercial Bank: Differences Explained 2024, Kan
Anonim

Investeringsbanker og detaljbanker utføre annerledes funksjoner og har annerledes klienter. An investeringsbanken gir finansiering og rådgivningstjenester for institusjonelle kunder som investere i kapitalmarkedene mens detaljbanker gi banktjenester tjenester og lån til enkeltpersoner eller små bedrifter.

Dessuten, hva er retail investment banking?

Investeringsbanken : An investeringsbanken samler inn penger ved å selge verdipapirer til selskaper og til myndighetene. De gir også råd til selskaper om fusjoner og oppkjøp. A detaljbank håndterer først og fremst sparing og sjekkkontoer, boliglån og personlige lån.

På samme måte, hva er forskjellen mellom engros- og detaljbanktjenester? Detaljhandelsbank viser til det banktjenester som retter seg mot enkeltpersoner og hovedfokus for slike banker er detaljhandel kunde mens engros banktjenester referer til det banktjenester som retter seg mot bedriftskunder eller store kunder, og deres hovedfokus er å tilby tjenester til bedriftskunder.

Følgelig, hva er forskjellen mellom en forretningsbank og en investeringsbank?

Hoved forskjellen mellom investeringsbanktjenester og kommersiell bankvirksomhet er det investeringsbankvirksomhet omhandler vanligvis kjøp og salg av obligasjoner og aksjer for selskaper, og hjelper dem også med å utstede børsnoteringer, mens kommersielle banker primært omhandle innskudd eller lån for bedrifter eller enkeltpersoner.

Hva er typene detaljbanktjenester?

Detaljhandelsbank tilbyr finansielle tjenester for enkeltpersoner og familier. De tre viktigste funksjonene er kreditt, innskudd og pengehåndtering. Først, detaljbanker tilby forbrukere kreditt for å kjøpe boliger, biler og møbler. Disse inkluderer boliglån, billån og kredittkort.

Anbefalt: