Hvorfor Sundar Pichai ble administrerende direktør i Google?
Hvorfor Sundar Pichai ble administrerende direktør i Google?

Video: Hvorfor Sundar Pichai ble administrerende direktør i Google?

Video: Hvorfor Sundar Pichai ble administrerende direktør i Google?
Video: История взлета гения Сундара Пичаи - генерального директора Google и материнской компании Alphabet 2024, Kan
Anonim

Pichai begynte sin karriere som materialingeniør og ble med Google som leder i 2004. Han steg til bli til selskapets produktsjef, da Googles administrerende direktør i 2015, som en del av restruktureringsprosessen som gjorde Alphabet Inc. til Googles moderselskap.

Med tanke på dette, når ble Sundar Pichai administrerende direktør i Google?

Sundar Pichai startet fra ydmyk begynnelse til bli til en av de mest innflytelsesrike lederne i verden. Pichai tok over som Googles administrerende direktør den 2. oktober 2015. Aksjer i Alphabet, mor til Google , har nesten doblet seg siden Pichai tok over.

Man kan også spørre, kan jeg bli administrerende direktør i Google? For det første har du mulighet til å være med Google som ansatt. Så hvis du vil bli administrerende direktør , må du bygge produktet ditt og gjøre det vellykket, være som en gründer. Sundar pichai har god ledelse og innovasjonsevne.

Også å vite er, hvem er administrerende direktør i Google og hans lønn?

Sundar Pichai er inne for en stor lønning. Administrerende direktør for Google og Alphabet vil nå motta en kontantlønn på 2 millioner dollar per år, ifølge en dokumentasjon fra Securities and Exchange Commission 17. desember som CNBCs Steve Kopack rapporterte.

Er Sundar Pichai en god administrerende direktør?

NEI! Tydeligvis fordi Sundar Pichai har ikke den typen kompetanse som kreves for å være administrerende direktør av et teknologiselskap. Satya Nadella er en god valg fra Microsoft fordi den fyren har den nødvendige bakgrunnen. Han ville ha laget en god administrerende direktør fra et annet selskap som Pepsi osv., men definitivt ikke Google.

Anbefalt: