Innholdsfortegnelse:

Hva er overføring og forfremmelse?
Hva er overføring og forfremmelse?

Video: Hva er overføring og forfremmelse?

Video: Hva er overføring og forfremmelse?
Video: Tomtefeste – Innløsning, overføring og regulering av festeavgift for bolig- og fritidstomter 2024, Kan
Anonim

1. Definisjoner. Forfremmelse er definert som flytting av en ansatt fra en stilling til en annen stilling med høyere lønnsgrad eller lønn. Overføre er definert som flytting av en ansatt fra en stilling til en annen stilling på samme lønnsnivå eller lignende lønn.

Vet også, hva er forskjellen mellom overføring og opprykk?

Forfremmelse skjer når en ansatt flytter til. en stilling høyere enn den for bare besatt. Overføre er flytting av en ansatt fra en jobb til en annen uten at det innebærer noen endring i hans status, plikter og ansvar og kompensasjon.

Man kan også spørre seg, hva er en overføringspolitikk? Politikkoverføring er en prosess hvor kunnskap om retningslinjer , administrative ordninger, institusjoner og ideer i en politisk setting (fortid eller nåtid) brukes i utviklingen av retningslinjer , administrative ordninger, institusjoner og ideer i en annen politisk setting.

Tilsvarende, hva mener du med forfremmelse og overføring?

Overføre : A overføre er en sideveis flytting til en ledig stilling i enten den ansattes nåværende avdeling eller en ny avdeling. Forfremmelse : A forfremmelse er flytting av en ansatt til en ledig stilling på høyere klassetrinn enten innenfor nåværende avdeling eller i ny avdeling.

Hva er overføringstypene?

Overføringstyper:

  • Følgende er de forskjellige typene overføringer:
  • (A) Produksjonsoverføringer:
  • (B) Erstatningsoverføringer:
  • (C) Allsidighetsoverføringer:
  • (D) Skiftoverføringer:
  • (E) Utbedrende overføringer:
  • (F) Diverse overføringer:

Anbefalt: