Må du ha en selgers avsløring?
Må du ha en selgers avsløring?

Video: Må du ha en selgers avsløring?

Video: Må du ha en selgers avsløring?
Video: Нарисуйте этот древний сильный знак на руке, вернутся деньги и удача. Что делать, чтобы привлечь 2024, Kan
Anonim

A: Noen stater krever omtrent alt selgere å gi en selgerens avsløring skjema til en kjøper, men i noen tilfeller a selger er ikke nødvendig å levere formidling . For eksempel, hvis selgers bolig er en del av et dødsbo eller et tvangssalg av en lensmann eller domstol, en selgerens avsløring form kan ikke være nødvendig.

Angående dette, må jeg fylle ut en selgers avsløring?

I enkleste termer, a Selgers avsløring er et dokument en potensiell kjøper mottar i for å vite hvilken tilstand de eiendom er i . Den inneholder rundt 100 spørsmål og det vil ta deg maks 20-30 minutter til fullstendig . Du er ikke nødvendig til ha dette dokumentet er klart til hjemmet ditt er under kontrakt.

Hvem er også unntatt fra å fylle ut en selgers avsløring? Selgerens avsløring Loven gjelder for salg av boligeiendom mellom en og fire enheter. Sikker selgere slik som et bo, konkursboer eller tvangsutlåner er unntatt . Derimot, selgere er ikke unntatt bare fordi de aldri har levd i hjem.

På samme måte, hva betyr ingen selgers avsløring?

2 advokater svarer" Ingen avsløringer fra selger " midler at selger selger eiendommen uten avsløre eventuelle mangler eller fakta som kan være nødvendig for at en kjøper skal kunne ta en informert beslutning. En kjøper bør få skriftlig tillatelse til å ta med kjøpers

Hva bør en selgers avsløring inneholde?

Det typiske selgerens avsløring skjemaet er flere sider langt, og det spørs selger å melde fra om kjente mangler ved boligen. Dette vil inkludere apparatene, samt informasjon om elektriske, varme, kloakk, vann eller andre mekaniske anlegg.

Anbefalt: