Hva er POLC i ledelse?
Hva er POLC i ledelse?

Video: Hva er POLC i ledelse?

Video: Hva er POLC i ledelse?
Video: Hva kjennetegner god og dårlig ledelse? 2024, Kan
Anonim

Mens du trekker fra en rekke akademiske disipliner, og for å hjelpe ledere svare på utfordringen med kreativ problemløsning, prinsipper for ledelse har lenge vært kategorisert i de fire hovedfunksjonene planlegging, organisering, ledelse og kontroll (den P-O-L-C rammeverk).

På samme måte, hva er POLC?

Den primære utfordringen organisasjoner og ledere står overfor i dag er å kreativt løse forretningsproblemer. Prinsippene for ledelse er blitt kategorisert i de fire hovedfunksjonene planlegging, organisering, ledelse og kontroll, populært kjent som P-O-L-C rammeverk.

Foruten ovenfor, hva er PLOC i ledelse? PLOC , eller planlegging, ledelse, organisasjon og Kontroll , etablerer de fire funksjonsområdene der en eller flere personer, eller et team av mennesker, trener ledelse for å oppnå tiltenkte resultater og for å redusere utilsiktede utfall.

Med tanke på dette, hvorfor er POLC viktig?

Oppsummert, den P-O-L-C funksjoner med å planlegge, organisere, lede og kontrollere er allment ansett for å være den beste måten å beskrive lederens jobb. Ledere utfører disse viktig fungerer til tross for enorme endringer i miljøet og verktøyene de bruker for å utføre rollene sine.

Hva er de 4 ledelsesfunksjonene?

Det er fire funksjoner for ledelse som spenner over alle bransjer. De inkluderer: planlegger , organisering , ledende , og kontrollerende . Du bør tenke på de fire funksjonene som en prosess, hvor hvert trinn bygger på de andre.

Anbefalt: