Hva er typene presisjonstilnærminger?
Hva er typene presisjonstilnærminger?

Video: Hva er typene presisjonstilnærminger?

Video: Hva er typene presisjonstilnærminger?
Video: Ремонт на балконе Ошибки монтажа теплого пола. #37 2024, Kan
Anonim

Det er tre kategorier av instrumenttilnærming prosedyrer: presisjonstilnærming (PA), nærme seg med vertikal føring (APV), og ikke- presisjonstilnærming (NPA). EN presisjonstilnærming bruker et navigasjonssystem som gir kurs- og glidebaneveiledning.

Også spurt, hva er presisjonstilnærmingene?

EN presisjonstilnærming er et instrument nærme seg og landing ved hjelp av presisjon lateral og vertikal føring med minima som bestemt av operasjonskategorien. Kontrolleren bruker PAR-skjermen til å veilede piloten eller flybesetningen gjennom de siste stadiene av landingen, og gir horisontal og vertikal veiledning.

hva er en kategori 1-tilnærming? Kategori JEG ( KATT I) operasjon» betyr et presisjonsinstrument nærme seg og landing med en beslutningshøyde ikke lavere enn 200 f. Side 1 . “ Kategori JEG ( KATT I) operasjon» betyr et presisjonsinstrument nærme seg og lander med en. beslutningshøyde ikke lavere enn 200 fot (60 meter) og med enten en sikt på ikke mindre enn.

Betraktes dessuten LPV-tilnærminger som presisjon?

LPV nærmer seg er basert på WAAS/GPS nærme seg , og de ligner veldig på ILS. Men det er en forskjell. Selv om LPV nærmer seg har vertikal veiledning, det er de ikke vurderte presisjonstilnærminger . I stedet er de en nærme seg med vertikal føring (APV).

Hva er de fire segmentene i en instrumenttilnærming?

En instrumenttilnærming kan deles inn i så mange som fire tilnærmingssegmenter: initial, mellomliggende , endelig , og savnet tilnærming.

Anbefalt: