Hvorfor brukes mothandel i internasjonal handel?
Hvorfor brukes mothandel i internasjonal handel?

Video: Hvorfor brukes mothandel i internasjonal handel?

Video: Hvorfor brukes mothandel i internasjonal handel?
Video: Wirrlete 2012, the Ark, copy of the Titanic 2024, Kan
Anonim

Med det sagt, mothandel er brukt primært for å: Aktivere handel i land som ikke klarer å betale for import. Dette kan for eksempel være et resultat av mangel på utenlandsk valuta eller mangel på kommersiell kreditt. Hjelp med å finne nye eksportmarkeder eller beskytte produksjonen fra innenlandske industrier.

Her, hva er formålet med mothandel?

Definisjon av Mothandel Mothandel er et system for internasjonal handel som hjelper regjeringer med å redusere ubalanser i handelen mellom dem og andre land. Det innebærer direkte eller indirekte utveksling av varer for andre varer i stedet for valuta.

I tillegg, hva utlignes i internasjonal handel? Forskyvninger kan defineres som bestemmelser til en importavtale, mellom en eksporterende fremmed selskap, eller muligens en regjering som fungerer som mellommann, og en importerende offentlig enhet. Disk- handel kan også betraktes som en av mange former for forsvar offset , for å kompensere et kjøpende land.

Følgelig, hva er fordelene med mothandel?

Andre fordeler inkluderer lavere arbeidsledighet, høyere salg, bedre kapasitetsutnyttelse og enkel tilgang til utfordrende markeder. En stor ulempe ved mothandel er at verdiforslaget kan være usikkert, spesielt i tilfeller der varene som byttes har betydelig prisvolatilitet.

Hvorfor anses mothandel som ineffektiv?

Mothandel har blitt sett på som en ineffektiv måte å drive forretning på, først og fremst på grunn av problemer knyttet til ting som kvalitetsvariasjoner og økninger i transaksjonskostnader. Som sådan, mothandel kan supplere standard pengeformidlet handel og bidra til vekst av internasjonal virksomhet.

Anbefalt: