Hvordan er innholdsmarkedsføring annerledes enn annonsering?
Hvordan er innholdsmarkedsføring annerledes enn annonsering?

Video: Hvordan er innholdsmarkedsføring annerledes enn annonsering?

Video: Hvordan er innholdsmarkedsføring annerledes enn annonsering?
Video: Content vs. Ads: What's the Future of Content Marketing? 2024, Kan
Anonim

Innholdsmarkedsføring er meget annerledes fra reklame på måten den er delt på. Med reklame , driver virksomheten selv showet. De bestemmer hvor og når deres annonser er delt. Innholdsmarkedsføring handler om å lage deler av innhold som målkunden din vil finne nyttig.

Også spurt, hva er et eksempel på innholdsmarkedsføring?

Reklame er ikke noe vi vanligvis ønsker å lese og dele. Annonsering er hvordan utgivere tjener penger på trafikken. Så ser flott ut eksempler på innholdsmarkedsføring som L'Oreals Makeup.com, Adobes CMO.com og vår favoritt bransjedekkende eksempel på innholdsmarkedsføring som American Express Business Trends and Insights.

Dessuten, hva betyr innhold i reklame? Innholdsannonsering er prosessen med å produsere innhold med den hensikt å fremme det innhold gjennom betalte distribusjonskanaler. Dette kan inkludere PPC-kampanjer, betalte sosiale, sponsede plasseringer og alle andre typer betalte reklamemuligheter.

Med tanke på dette, hva er fordelen med innholdsmarkedsføring fremfor tradisjonell annonsering?

Foranderlighet. En annen fordelen med innholdsmarkedsføring fremfor tradisjonell annonsering er at det muliggjør markedsførere å finpusse deres markedsføring strategier i sanntid. Markedsførere kan finne ut hvilken innhold strategier fungerer og investerer mer tid og krefter i disse strategiene for å oppnå bedre resultater.

Hva er forskjellen mellom innhold og innhold?

Samtidig som " innhold " og " innhold " kan begge bety "noe inneholdt i noe," det er vanligvis en subtil forskjell hvordan vi bruker disse begrepene: Innhold er et utellelig substantiv. Vi bruker det når vi refererer til den inneholdte tingen som en udifferensiert helhet (f.eks. " innhold av en tale").

Anbefalt: