Hva er ikke-banklångivere?
Hva er ikke-banklångivere?

Video: Hva er ikke-banklångivere?

Video: Hva er ikke-banklångivere?
Video: Non-Bank Lenders Who? Why? How? Pros and Cons | NZ Property Investing 2024, Kan
Anonim

Sammendrag av beste ikke-banklångivere i 2020

Utlåner Best for
Vylla NerdWallet-vurdering Les anmeldelse lav nedbetaling
PNC NerdWallet-vurdering Les anmeldelse lav nedbetaling
Fairway uavhengig Boliglån NerdWallet-vurdering Les anmeldelse kundeservice
HomeBridge NerdWallet-vurdering Les anmeldelse kundeservice

Videre, hva er ikke-banklånere?

Ikke-banker er finansinstitusjoner som ikke anses som fullskala banker fordi de ikke tilbyr begge deler utlån og innskuddstjenester. Noen boliglånsentriske ikke-banker gi strømlinjeformet lån og noen kan vurdere utlån til kunder med rimelig til god kreditt.

kan du få et boliglån uten bankkonto? Men det er mulig å få et lån uten en bankkonto . Långivere spør ofte etter din bankkonto detaljer når du søker om et lån så de kan finansier lånet ditt og spor hvor pengene går. Søker uten at informasjon kaster en skiftenøkkel i verkene.

Dessuten, er ikke-banklånere trygge?

I dag ikke - banklångivere er økonomisk sikre institusjoner som må overholde de samme forbrukerkredittregler og -forskrifter som banker . Mange har en rekke produkter og renter som er konkurransedyktige med de store banker.

Hvem regulerer ikke-banker?

Styring er en annen ting som skiller ikke - bank långivere fra vanlige långivere. ADI er i stor grad regulert av APRA (den australske Prudential Regulatory Authority), mens ikke - bank långivere er for det meste regulert av ASIC (the Australian Securities & Investments Commission).

Anbefalt: