Hva er en linjeservicetekniker på en flyplass?
Hva er en linjeservicetekniker på en flyplass?

Video: Hva er en linjeservicetekniker på en flyplass?

Video: Hva er en linjeservicetekniker på en flyplass?
Video: Letting fra Svolvær flyplass 2024, April
Anonim

An flyplasslinjetekniker er ansvarlig for å guide, tauing, parkere, hilse og organisere fly som ankommer eller går fra en flyplassen port eller rampe. De fører aldri fly, men de sleper ofte fly til passende flyområder, porter og hangarer.

I forhold til dette, hvor mye tjener linjeserviceteknikere?

Gjennomsnittslønnen for en Linjeservicetekniker er $13,37 per time i USA. Lønnsestimater er basert på 522 lønninger sendt anonymt til Indeed av Linjeservicetekniker ansatte, brukere og innhentet fra tidligere og nåværende stillingsannonser på Indeed de siste 36 månedene.

Foruten ovenfor, hva er en linjeservicetekniker? Stillingsbeskrivelse for Linjeservicetekniker Utfør tanking av fly og parker ankommende fly. Håndter bagasje, fjern søppel og utfør andre forespørsler. Sørg for at flylagringshangarer er rene og utfør kvalitetssikringskontroller av drivstoff. Marshal-fly som ankommer og avgår rampeområder.

Følgelig, hva er en linjemann på en flyplass?

Et fly linjemann -- også kalt en linjeservicetekniker -- er en støtteperson basert i en generell tjeneste flyplassen . De linjemann kan ha en rekke oppgaver, avhengig av organisasjonen, men de fleste inkluderer kundeservice, sikkerhetsprosedyrer, rutinemessig rengjøring og vedlikehold.

Hva er en tung linjetekniker?

Begrepet tung linjetekniker skyldes at disse mekanikerne spesialiserer seg på motor- og transmisjonsspørsmål, og de er vanligvis de mer erfarne mekanikerne. Lys linje teknikere vil vanligvis flytte inn tung linje teknologi når de mestrer jobben med å reparere kjøretøy.

Anbefalt: