Hvordan blander og heller du betong for hånd?
Hvordan blander og heller du betong for hånd?

Video: Hvordan blander og heller du betong for hånd?

Video: Hvordan blander og heller du betong for hånd?
Video: Как сделать фундамент, бетонные полы и крыльцо своими руками 2024, Kan
Anonim

Bland betong for hånd av støping av betong inn i en trillebår og sakte til med vann, blande med hagehakke til riktig konsistens er oppnådd. Bruk hansker og maske for å forhindre skade på hud, lunger eller øyne, med råd fra en landskapsdesigner i denne gratis videoen om betong.

På denne måten, hvordan lager du betong?

Til lage betong Dette vil i stor grad utvide volumet som produseres, blander du i grus eller sand eller knust murstein. Proporsjoner er et uendelig emne for debatt, men formelen med 1 del sement, 2 deler sand og 3 deler grus i volum er et godt utgangspunkt. Bland først de tørre ingrediensene og tilsett deretter vann sakte.

hva skjer hvis betongen er for våt? Når det er også mye vann i betong , er det større krymping med mulighet for flere sprekker og redusert trykkfasthet. Som en generell regel reduserer hver ekstra tomme nedgang styrken med omtrent 500 psi.

Herav, kan du blande sement uten sand?

Blande Betong Uten sand Samtidig som sand er det vanligste tilslaget som brukes til å lage betong, du kan også bland sement med grus, pukk eller til og med biter av gammel betong. Mengden vann du blander i vil avhenge av aggregatmaterialet, men du Vil ha et sted mellom 15 og 20 prosent vann.

Hva er forskjellen mellom betong og sement?

Selv om vilkårene sement og betong brukes ofte om hverandre, sement er faktisk en ingrediens av betong . Betong er en blanding av tilslag og pasta. Tilslagene er sand og gruspukk; pastaen er vann og portland sement.

Anbefalt: