Hva slags gjødsel er best for hager?
Hva slags gjødsel er best for hager?

Video: Hva slags gjødsel er best for hager?

Video: Hva slags gjødsel er best for hager?
Video: КОП ПО ВОЙНЕ! ХАЙЛИГЕНБАЙЛЬСКИЙ КОТЕЛ! WW2 METAL DETECTING 2024, Kan
Anonim

De beste gjødsel til hager er skikkelig kompostert gjødsel . Det kalles ofte svart gull, spesielt når det inneholder ku gjødsel . Når du driver husmannsplass har du mange forskjellige typer gjødsel . Fantastisk for oss alle husdyrene gjødsel kan brukes som gjødsel.

Spørsmålet er også, når skal jeg legge til gjødsel i hagen min?

Påfør lagret eller kompostert gjødsel til ditt spiselige hage 90 dager før høsting hvis produktene ikke kommer i kontakt med jord . Påfør 120 dager før planting av rotvekster. Dryss det aldri på toppen av planter, spesielt salat og andre grønne blader.

Vet også, hvor mye kugjødsel skal jeg legge til hagen min? Spre rundt 40 pounds av kugjødsel per 100 kvadratmeter land, foreslår Cornell University Department of Agriculture. Når den er påført, de gjødsel gjødsel skal jobbes inn de topp 6 til 9 tommer av de jord for å sikre de næringsstoffer blandes godt med de jord.

Heri, hvilken dyrebajs er den beste gjødselen?

En sidenotat om sauer gjødsel er at den har et høyere kaliuminnhold enn de fleste annen gjødsel, noe som gjør den til den ideelle gjødsel for kaliumelskende avlinger som asparges. Kanin bæsj vinner prisen som den mest konsentrerte planteeteren gjødsel.

Hva er bedre for hagehest eller kugjødsel?

Hestegjødsel er omtrent halvparten så rik som kylling gjødsel , men rikere på nitrogen enn kugjødsel . Og, som kyllingskitt, regnes det som "varmt". Hestegjødsel inneholder ofte mye ugressfrø, noe som betyr at det er lurt å kompostere det med en varmkomposteringsmetode.

Anbefalt: