Hva er utenfor rekkevidde i prosjektledelse?
Hva er utenfor rekkevidde i prosjektledelse?

Video: Hva er utenfor rekkevidde i prosjektledelse?

Video: Hva er utenfor rekkevidde i prosjektledelse?
Video: Hva er prosjektledelse? 2024, Kan
Anonim

Aktiviteter som faller innenfor grensene til omfang uttalelse anses "in omfang ” og er redegjort for i tidsplan og budsjett. Hvis en aktivitet faller utenfor grensene, anses det som " utenfor rekkevidde ” og er ikke planlagt for.

Følgelig, hva er meningen med utenfor rekkevidde?

Utenfor rekkevidde er arbeid som er hinsides strømmen omfang av et program, prosjekt eller initiativ. Følgende er vanlige eksempler.

Deretter er spørsmålet, hva er involvert i prosjektomfangsstyring og hvorfor er god prosjektomfangsstyring? Først når prosjekt er akseptert, omfangsstyring er det første trinnet i planleggingen av suksessen. Omfangsstyring sikrer en prosjektets omfang er nøyaktig definert og kartlagt og muliggjør prosjektledere å tildele riktig arbeidskraft og kostnader som er nødvendige for å fullføre prosjekt.

Herav, hva er forskjellen mellom i omfang og utenfor omfang?

Hva er forskjeller i- omfang og utenfor rekkevidde i Software Business Requirement Document (BRD)? I omfang er nøkkelen - Du vil ha alt inkludert. Utenfor rekkevidde er "Jeg vet ikke"-delen som kan medføre enorme kostnader og tid over kjøringer. Som klient spør du til alt og gjør massive antakelser og forventninger.

Hva er omfangsrisiko i prosjektledelse?

Omfangsrisiko er usikre hendelser eller forhold som er relatert til prosjektomfang.

Anbefalt: