Innholdsfortegnelse:

Hva er hensikten med forslag?
Hva er hensikten med forslag?

Video: Hva er hensikten med forslag?

Video: Hva er hensikten med forslag?
Video: HVA ER OFFICE X? 2024, September
Anonim

Forslag - Definisjon & Hensikt

EN forslag er et dokument som er utarbeidet for en potensiell kunde for å overtale prospektet til å ta i bruk løsningen på et problem eller oppfyllelsen av et behov som tilbys i forslag . Forslag er skrevet for både private og offentlige organisasjoner.

På denne måten, hva er et forslag og hvorfor er det nødvendig?

Tanken på å skrive en forslag overvelder mange mennesker, men oppgaven trenger ikke å være skremmende. Forslag er skrevet når mennesker trenge å be om tillatelse til å foreta et kjøp, gjøre et prosjekt eller skrive et papir; de forslag er en formell måte å legge frem en idé på og be om handling på den ideen.

Deretter er spørsmålet, hva er forskjellen mellom forslag og formål? Som verb forskjell mellom formål og foreslå er at formålet er har satt som ens hensikt ; bestemme seg for å oppnå; har tenkt; planlegge mens foreslå er å foreslå en plan, kurs av handling osv.

Med tanke på dette, hva er de to hovedmålene med et forslag?

Virksomhet forslag ha to mål: Overtale og beskytte. Forslag tjener metaforisk og ofte lovlig som en kontrakt, så de må beskytte deg. Hvis de er vagt formulert eller de overdriver løfter, kan klienter ta rettslige skritt hvis du ikke oppfyller forventningene som er oppgitt.

Hva er typene forslag?

Det er seks typer forslag:

  • Formelt oppfordret.
  • Uformelt oppfordret.
  • Uoppfordret.
  • Fortsettelse.
  • Fornyelse.
  • Supplerende.

Anbefalt: