Hva er den juridiske beskrivelsen av land?
Hva er den juridiske beskrivelsen av land?

Video: Hva er den juridiske beskrivelsen av land?

Video: Hva er den juridiske beskrivelsen av land?
Video: Det hellige land | Pilgrimsreise til hellige steder 2024, Kan
Anonim

EN juridisk beskrivelse / landbeskrivelse er metoden for å lokalisere eller beskrive land i forhold til publikum land undersøkelsessystem, som ble etablert av lov i 1785, under vedtektene for konføderasjonen. Land er delt inn i områder som kalles townships. Townships er for det meste 36 square miles eller 6 miles square.

Spørsmålet er også, hva er en juridisk beskrivelse for en eiendom?

EN juridisk beskrivelse er et skriftlig registrert dokument som definerer grensene for en eiendom . De juridisk beskrivelse må i det minste inneholde byen og fylket eiendom ligger i. I praksis er det beskrivelse må inneholde nok informasjon slik at en landmåler sikkert kan bestemme grensene senere.

På samme måte, hva er den juridiske beskrivelsen av et skjøte? EN juridisk beskrivelse er en beskrivelse av fast eiendom som er tilstrekkelig til å identifisere den for lovlig formål. Når du forbereder en skjøte , er det viktig å bruke riktig juridisk beskrivelse . I de fleste situasjoner er den beste praksisen å bruke juridisk beskrivelse fra den siste skjøte til eiendom.

Hva betyr lovlig landbeskrivelse i denne forbindelse?

EN juridisk beskrivelse / landbeskrivelse er metoden for å lokalisere eller beskrive land i forhold til publikum land undersøkelsessystem, som ble etablert av lov i 1785, under vedtektene for konføderasjonen. Land er delt inn i områder som kalles townships. Townships er for det meste 36 kvadrat miles eller 6 miles square.

Hva er typene juridiske beskrivelser?

Tre typer av land beskrivelser brukes i USA: (1) statlig rektangulær undersøkelse beskrivelse , (2) plattet beskrivelser , og (3) meter og grenser beskrivelser . 5. Regjeringens rektangulære undersøkelse beskrivelse finnes i de fleste av de midtvestlige og vestlige delstatene.

Anbefalt: