Hva er den riktige beskrivelsen av tjenestedesignpakken?
Hva er den riktige beskrivelsen av tjenestedesignpakken?

Video: Hva er den riktige beskrivelsen av tjenestedesignpakken?

Video: Hva er den riktige beskrivelsen av tjenestedesignpakken?
Video: Creating a Service Design Package by Surinder Korotana 2024, Kan
Anonim

EN Service Design -pakke er en samling av dokumenter sammensatt for å gi kontekst rundt et Service (for mer om hva a Service er, les dette). SDP er hovedproduksjonen til Tjenestedesign fase, i hovedsak å gi hvem, hva, hvor, når og hvorfor av en ny eller endret IT Service.

Med tanke på dette, hva er i en tjenestedesignpakke?

De Service Design -pakke (SDP) inneholder kjernedokumentasjonen til en service og er vedlagt sin oppføring i ITIL Service Portefølje. En beskrivelse av hva slags informasjon som bør oppbevares i en SDP finnes i vedlegg A til Tjenestedesign bok. Hovedkategoriene som er beskrevet er: Service livssyklusplan.

Videre, hva er de 5 aspektene ved tjenestedesign? Det er fem hovedaspekter ved tjenestedesign. Dette er serviceløsninger, ledelse informasjonssystemer og verktøy, teknologi og ledelse arkitekturer og verktøy, prosesser og målesystemer.

Med tanke på dette, hva er et tjenestedesigndokument?

De Tjenestedesigndokument (SDD) er det oppsummerende leveringsproduktet av oppgave 3.1 (WP3) i BIO_SOS-prosjektet. Målet med oppgave 3.1 er å skissere den operative arbeidsflyten til EODHaM -systemet ved å lage en arbeidsplan som skal brukes i de arkitektoniske definisjonsaktivitetene til systemet og dets undersystemer.

Hvilket av følgende er gyldige elementer i en tjenestedesignpakke?

Alt Dette er gyldige elementer i en tjenestedesignpakke (SDP): avtalte og dokumenterte forretningskrav, en plan for overgang av service , krav til nye eller endrede prosesser, og beregninger for å måle service.

Anbefalt: