Bærer kriminalomsorgen i Texas våpen?
Bærer kriminalomsorgen i Texas våpen?

Video: Bærer kriminalomsorgen i Texas våpen?

Video: Bærer kriminalomsorgen i Texas våpen?
Video: Places You Can't Carry Your Gun In Texas 2024, April
Anonim

Det gjør kriminalomsorgen i Texas ikke bære våpen inne i fengselsenhetene. De har på seg beskyttelsesvester, bære pepperspray og radioer, sammen med nøkler og prybars.

Spørsmålet er også, kan kriminalomsorgen bære våpen uten tjeneste i Texas?

Under Texas lov, rettshåndhevelse offiserer og LTC-lisensierte dommere kan bære skytevåpen nesten hvor som helst, enten de er på eller ikke på vakt . På plikt sikkerhet offiserer må operere med sikkerhet offiser , ikke LTC, regler. En på- vaktleder må være behørig sertifisert til bære et håndvåpen eller en kølle.

Er kriminalomsorgen også fredsoffiserer i Texas? Ungdoms korrigeringsansvarlige må ha en VOE gjennom TJJD. Fredsoffiserer er lisensiert gjennom Texas Kommisjon på Rettshåndhevelse (TCOLE). Ring (512) 936-7700.

Spørsmålet er deretter, kan en kriminalomsorgsbetjent bære en pistol?

Våpenopplæring er nødvendig for korrigeringsansvarlige selv om de ikke vanligvis gjør det bære dem under sine profesjonelle oppgaver. Fengsel vakter i umiddelbar nærhet av lovbrytere gjør det vanligvis ikke bære skytevåpen, men må fortsatt opprettholde ferdigheter i nødstilfeller eller hvis de er tildelt perimetertårntjeneste.

Hvor kan Texas fredsoffiserer utføre tjeneste?

Imidlertid under Texas statlig lov, selv når av - plikt en " fredsoffiser " er tillatt å bære våpenet deres i offentlige etablissementer som hoteller, restauranter, sportsarenaer eller butikker.

Anbefalt: