Er Kinder Morgan?
Er Kinder Morgan?

Video: Er Kinder Morgan?

Video: Er Kinder Morgan?
Video: Анализ акций Kinder Morgan и Energy Transfer прогноз и уровни 2024, Kan
Anonim

Barne Morgan , Inc. er et av de største energiinfrastrukturselskapene i Nord-Amerika. Selskapet spesialiserer seg på å eie og kontrollere olje- og gassrørledninger og terminaler.

Barne Morgan.

Type Offentlig
Industri Olje og gass
Grunnlagt 1997
Grunnleggere Richard D. Snillere William V. Morgan
Hovedkvarter Houston, Texas, USA

På samme måte, hvem eies Kinder Morgan av?

Selskapets historie. Barne Morgan Energy Partners (KMP) ble grunnlagt i februar 1997 da en gruppe investorer ledet av administrerende styreleder Richard D. Snillere og tidligere nestleder William V. Morgan kjøpte generalpartneren til et lite, børsnotert kommandittselskap (Enron Liquids Pipeline).

For det andre, er Kinder Morgan en god aksje? Barne Morgan Inc (NYSE:KMI) er ikke den mest populære lager i denne gruppen, men hedgefondinteressen er fortsatt over gjennomsnittet. Våre beregninger viste at topp 20 mest populære aksjer blant hedgefond ga en avkastning på 1,9 % i Q2 til og med 30. mai og overgikk S&P 500 ETF (SPY) med mer enn 3 prosentpoeng.

Også å vite er, hvilken sektor er Kinder Morgan?

Beskrivelse. Kinder Morgan, Inc. opererer som en energiinfrastruktur selskap i Nord-Amerika. Selskapet opererer gjennom naturgassrørledninger, produktrørledninger, terminaler og CO2-segmenter.

Er Kinder Morgan et kommandittselskap?

Kinder Morgan Partners , hvis ticker-symbol er KMP, er den største rørledningsmasteren kommandittselskap i verden. Det eier 54 000 miles med rørledninger. Den er juridisk strukturert som en MLP, noe som betyr at den betaler utdelinger i stedet for utbytte.

Anbefalt: