Hva er en tidsplan for forventede kontantinnkrevinger?
Hva er en tidsplan for forventede kontantinnkrevinger?

Video: Hva er en tidsplan for forventede kontantinnkrevinger?

Video: Hva er en tidsplan for forventede kontantinnkrevinger?
Video: Schedule of Expected Cash Collections 2024, Kan
Anonim

Tidsplan for forventede kontantinnkrevinger . Tidsplan for forventede kontantinnkrevinger fra kunder viser budsjettert kontantinnsamlinger på salg i en periode. Det er en del av hovedbudsjettet og det utarbeides etter utarbeidelse av salgsbudsjett og før utarbeidelse av penger budsjett.

Herav, hva er en kontantplan?

De rute av forventet penger samlinger er en del av hovedbudsjettet, og angir tidsspannene innenfor hvilke penger det forventes kvitteringer fra kunder. Informasjonen i denne rute er utledet fra salgsinformasjonen oppgitt i salgsbudsjettet.

På samme måte, hvordan beregner du kontantinnsamlinger? Den gjennomsnittlige samling perioden er regnet ut ved å dele gjennomsnittlig saldo på kundefordringer med totalt netto kredittsalg for perioden og multiplisere kvotienten med antall dager i perioden. Gjennomsnitt samling perioder er viktigst for selskaper som er avhengige av fordringer for sine penger flyter.

Med tanke på dette, hva er en debitorinnkrevingsplan?

I regnskapsføring begrepet Debitorinkasso Periode angir gjennomsnittlig tid det tar å samle inn handelsgjeld. Med andre ord, en reduserende tidsperiode er en indikator på økende effektivitet. Det gjør det mulig for bedriften å sammenligne det virkelige samling periode med innvilget/teoretisk studiepoengperiode.

Hva er forventet kontantstrøm?

Forventet Framtid Kontantstrømmer . De kontantstrøm en investor eller et selskap forventer å realisere fra et prosjekt før det prosjektet starter. Den faktiske kontantstrømmer mottatt kan være større eller mindre enn forventet framtid kontantstrømmer . De måles ofte etter nåverdien. Se også: Forventet komme tilbake.

Anbefalt: