Kan PET-flasker varmefylles?
Kan PET-flasker varmefylles?

Video: Kan PET-flasker varmefylles?

Video: Kan PET-flasker varmefylles?
Video: Kan gamle flasker trylles til nye flasker? 2024, Kan
Anonim

Det korte svaret er nei, det kan du ikke. Det er synd fordi PET-flasker kan har utseendet til et kvalitetsglass, som gir et produkt eleganse og tilfører markedsverdi fordi det ser så bra ut og er lettere å transportere enn glass. Men standard PET-plast er ikke egnet for normal varm fyll.

Ganske enkelt, hva er varmfylling?

Varmfylling Flaskeproduksjon. I bunn og grunn, varm fylling er prosessen der a varmt væske injiseres i en beholder og deretter snus, slik at varmen kan sterilisere beholderen og/eller lokket.

For det andre, hva er varmesett PET? Varmesett PET 101 KJÆLEDYR er en semi-krystallinsk termoplast, som mykner ved ca. 76°C (det som kalles "Glassovergang"). Over denne temperaturen blir materialet elastisk og kan dannes, en egenskap som brukes effektivt i Stretch Blow Molding-prosessen.

Dessuten, hva er hot fill?

Varm fylling er prosessen med å sterilisere produktet og innsiden av en flaske eller beholder og kork eller lukking for å sikre produktets sikkerhet og forlenge holdbarheten. Den brukes vanligvis til flasker som inneholder <4,5pH produkter som: Juice. Nektarer.

Hvordan fyller du varm saus?

Fylle krukker med varm saus , minimum fylle temperatur 180°F, måltemperatur er 200°F, sett headspace til ½” og dekk til med riktig forberedt lukking/lokk. 2. Snu glasset og hold, 180°F eller høyere i 1 minutt eller lenger. Snu krukkesiden opp og la den luftavkjøles.

Anbefalt: