Hvordan beregner du rentefaktor?
Hvordan beregner du rentefaktor?

Video: Hvordan beregner du rentefaktor?

Video: Hvordan beregner du rentefaktor?
Video: De nye Holmatro hydrauliske håndpumper fra Fyns Kran Udstyr kan købes online på loeftegrej dk 2024, Kan
Anonim

De faktor rate er regnet ut ved å dele finansieringskostnaden på lånebeløpet. Det må du være klar over faktor priser kan få dyre lån til å virke billigere. Du er også pålagt å betale renter på forhånd, så å betale ned lånet tidlig vil ikke redde deg renter kostnader.

Tilsvarende, hvordan finner du rentefaktoren?

Bestem rente på lånet og uttrykk det deretter som et desimaltegn. Så for eksempel hvis din vurdere er 6,75 prosent, uttrykk det som 0,0675. Del opp rente i desimalform med 365,25 dager (de ekstra 0,25 representerer kvart dag for å ta hensyn til skuddår). Den endelige figuren er din rentefaktor.

Videre, hvordan konverterer du en leiefaktor til en rente? Her er et nyttig tips: Til konvertere renter til pengefaktorer , dele opp rente med 2 400. Til konvertere pengefaktorer til renter , multipliser med 2, 400. Så 0,00125 x 2, 400 er lik en rente på 3 %.

Tilsvarende, hvordan beregner du månedlig rente?

Beregner månedlig påløpt renter Til regne ut de månedlig påløpt renter på et lån eller en investering, må du først fastslå de månedlig rente ved å dele det årlige rente med 12. Deretter deler du dette beløpet med 100 for å konvertere fra en prosent til en desimal. For eksempel blir 1 % 0,01.

Hvordan beregner du renter på amortiseringsplanen?

Til beregne amortisering , start med å dele på lånet rente innen 12 for å finne den månedlige rente . Deretter multipliserer du det månedlige rente med hovedstolen for å finne den første månedens renter . Deretter trekker du fra den første måneden renter fra den månedlige betalingen for å finne hovedbeløpet.

Anbefalt: