Hva er NC maling?
Hva er NC maling?

Video: Hva er NC maling?

Video: Hva er NC maling?
Video: 5-akset CNC-ruter - Pocket NC V2-50 tuning test 2024, Kan
Anonim

NC maling . Introduksjon - N. C maling er basert på nitrocellulose, spesialmodifisert kortoljealkydharpiks. Systemet er passende plastifisert inneholder pigmenter for å produsere beige nyanse. Spesielt designet for bruk som toppstrøk og kan også brukes til etterlakkering.

På samme måte, hva er NC-belegg?

Løsemiddelbasert Belegg - NC Gruppe. NC LAKK. NC (Nitrocellulose lakk) er en syntetisk, lett-å-bruke, høykvalitets lakk. Den er egnet for innendørs tremøbler. Hard film; god tykkelse og vedheft; god vann, løsemiddelbestandighet; ingen sprekker, ingen blemmer.

I tillegg, hva er NC kitt? NC Putty er en enkomponents bot kitt på nitrocellulosebase med god vedheft til jern, stål og harde, slipte gamle belegg.

Angående dette, hva er nitrocellulosemaling?

Nitrocellulose lakk er laget ved å ta bomull og behandle den med svovelsyre og salpetersyre, og generere en sur masse, som kan anstrenges for å produsere en vannaktig harpiks. Den resulterende harpiksen kombineres deretter med en rekke hurtigtørrende løsningsmidler for å produsere det ferdige lakk.

Hva er forskjellen mellom Duco og PU maling?

Når maleri tre, velg PU ( polyuretan ) maling som dette maling egner seg best for materialer med høy slitasje. Du kan også velge Duco maling da den er vanntett. Begge disse maling gi en halvblank glans og forlenge holdbarheten til dine dører, vinduer, lister, vinduskarmer og terskler.

Anbefalt: