Hva er bioremediering quizlet?
Hva er bioremediering quizlet?

Video: Hva er bioremediering quizlet?

Video: Hva er bioremediering quizlet?
Video: Вебинар «Использование онлайн приложений Quizlet, Kahoot в учебном процессе» 2024, April
Anonim

Bioremediering er bruk av levende organismer, først og fremst mikroorganismer, for å bryte ned miljøforurensninger til mindre giftige former. hastigheten og omfanget av biologisk nedbrytning er større i et bioreaktorsystem enn in situ eller i fastfasesystemer fordi det innesluttede miljøet er mer kontrollerbart og forutsigbart.

I denne forbindelse, hva er bioremediering og hvordan fungerer det?

Bioremediering er bruk av mikrober for å rense opp forurenset jord og grunnvann. Mikrober er svært små organismer, som bakterier, som lever naturlig i miljøet. Bioremediering stimulerer veksten av visse mikrober som bruker forurensninger som en kilde til mat og energi.

I tillegg er et eksempel på bioremediering? Bioremediering selskaper som spesialiserer seg på jord og grunnvann bruker mikrober som lever av de farlige stoffene for energi, noe som resulterer i nedbryting av den målrettede forurensningen. Eksempler inkluderer søppelplasser, industriutslipp, landutvikling, gjødselbruk og mer.

På samme måte kan man spørre seg, hvilken av følgende er den beste definisjonen av bioremediering?

n] Bruk av biologiske midler, som bakterier, sopp eller grønne planter, for å fjerne eller nøytralisere forurensninger, som i forurenset jord eller vann. Bakterier og sopp virker generelt ved å bryte ned forurensninger som petroleum til mindre skadelige stoffer.

Når bakterier brukes til å rydde opp i miljøforurensning, kalles det?

3.2 Bioremediering. Bioremediering er bruk av mikrobielle arter til rydde opp jord og grunnvann som er forurenset av utslipp av kjemikalier (kapittel 8). Bioremedieringsprosessen stimulerer veksten av spesifikke mikrober som bruker de utslippte kjemiske forurensningene som en kilde til mat og energi.

Anbefalt: