Er knevegger nødvendige?
Er knevegger nødvendige?

Video: Er knevegger nødvendige?

Video: Er knevegger nødvendige?
Video: У меня болит поясница! Планка для талии заставит вас проголодаться 2024, April
Anonim

Knevegger finnes ikke på alle loft, og det er de ikke absolutt nødvendig . Men de er kjempe gode å ha. Hvis loftsrommet ditt er innrammet med sperrer og er uferdig, har det en trekantet form. Jo høyere knevegg , jo større mengde nyttig vegg plass du lager på det ferdige loftet ditt.

Hva er hensikten med en knevegg derav?

EN knevegg er en kort vegg , vanligvis under en meter i høyden, brukt til å støtte takene i tømmer takkonstruksjon. I boken A Visual Dictionary of Architecture definerer Francis D. K. Ching a knevegg som "en kort vegg støttesperrer i en eller annen mellomposisjon langs lengden."

Man kan også spørre, hvor høy er en knevegg? Felles høyder av Knevegger Mest knevegger er konstruert for å nå en høyde på 36 til 42 tommer. Dette passer vanligvis på områder som under takfoten på taklinjer. Knevegger kan være kortere eller lengre enn denne standardhøyden om nødvendig for å gi den nødvendige strukturen.

Folk spør også, er knevegger bærende?

Hvis en vegg har ingen vegger , innlegg eller annen støtte rett over det, er det langt mindre sannsynlig at det er det laste - peiling . Hvis du har et uferdig loft, men se knevegger ( vegger under 3 'i høyden som støtter takbjelkene) er de sannsynligvis rett over a laste - bærende vegg også.

Hva er knevegger for hjemmeisolasjon?

en. Knevegger har R-13 glassfiber ruller (også kalt bat) i dem, dekket med stiftet på reflekterende isolasjon. Jeg kaller dette "tinnfolie på steroider", for det er det det er. Hovedformålet med dette materialet er å forsegle glassfiber batts.

Anbefalt: