Hvordan bygger du knevegger på et loft?
Hvordan bygger du knevegger på et loft?

Video: Hvordan bygger du knevegger på et loft?

Video: Hvordan bygger du knevegger på et loft?
Video: Чем нарезать внутреннюю десятизаходную резьбу ? 2024, Kan
Anonim

Skyv på knevegg godt på plass. Spik ned såleplaten (bunnen av vegg ) på tre eller fire steder i loft gulv. Gjør det samme for den vinklede toppen av din knevegg , spikre den inn i sperrene på tre eller fire steder. Face the knevegg med passende størrelse på gips.

Bare så, hva er en knevegg på et loft?

EN knevegg er en kort vegg , typisk under tre fot (en meter) i høyden, brukt til å støtte sperrene i tømmertakkonstruksjon. Knevegger er vanlige i gamle hus der taket i øverste etasje er en loft , dvs. taket er undersiden av taket og skråner ned på en eller flere sider.

Vet også, hvordan dekorerer du kneveggene dine? En av de beste måtene å dekorere en knevegg er å bruke maling eller tapet. Knevegger kan males en nyanse mørkere enn resten av rommet, eller de kan males i en annen komplementær nyanse. For eksempel, a knevegg i en foaje kan males en nyanse som passer til foaje-teppet.

Tilsvarende, er knevegger bærende?

Hvis en vegg har ingen vegger , innlegg eller annen støtte rett over det, er det langt mindre sannsynlig at det er det laste - peiling . Hvis du har et uferdig loft, men se knevegger ( vegger under 3 'i høyden som støtter takbjelkene) er de sannsynligvis rett over a laste - bærende vegg også.

Hvordan isolerer du et loft på knevegger?

Forsegle alle panelsømmene med caulk eller kompatibel tape. Hvis du installerer stivt skum på baksiden av kneveggene, husk at tykt skum er mer sannsynlig å holde stenderebukkene varme og fri for kondens enn tynt skum. An isolert knevegg skal lufttettes som om det var et ytre vegg.

Anbefalt: