Er knevegger på loftet bærende?
Er knevegger på loftet bærende?

Video: Er knevegger på loftet bærende?

Video: Er knevegger på loftet bærende?
Video: Jeff fandt gamle tegninger på loftet: De frække beholder jeg selv 2024, Kan
Anonim

Hvis en vegg har ingen vegger , innlegg eller annen støtte rett over det, er det langt mindre sannsynlig at det er det laste - peiling . Hvis du har en uferdig loft , men se knevegger ( vegger under 3 'i høyden som støtter takbjelkene) er de sannsynligvis rett over a laste - bærende vegg også.

Med dette i betraktning, hva er en knevegg på et loft?

EN knevegg er en kort vegg , typisk under tre fot (en meter) i høyden, brukt til å støtte sperrene i tømmertakkonstruksjon. Knevegger er vanlige i gamle hus der taket i øverste etasje er en loft , dvs. taket er undersiden av taket og skråner ned på en eller flere sider.

Er denne veggen også bærende? Vanligvis når vegg det aktuelle løper parallelt med gulvbjelkene over, er det ikke en laste - bærende vegg . Men hvis vegg løper vinkelrett (i en 90-graders vinkel) på bjelkene, er det en god sjanse for at det er laste - peiling . Imidlertid er det tilfeller der a bærende vegg er parallell med bjelkene.

Man kan også spørre, kan man fjerne knevegger?

Før du flytter inn, vi ville foretrekker å ta bort dette interiøret vegg det er å dele opp loftet, og også ta bort de knevegger og sannsynligvis asbestisolasjon bak knevegger.

Hvordan bygger du knevegger på et loft?

Skyv på knevegg godt på plass. Spik ned såleplaten (bunnen av vegg ) på tre eller fire steder i loft gulv. Gjør det samme for den vinklede toppen av din knevegg , spikre den inn i sperrene på tre eller fire steder. Face the knevegg med passende størrelse på gips.

Anbefalt: