Kan noen medtegne på et boliglån?
Kan noen medtegne på et boliglån?

Video: Kan noen medtegne på et boliglån?

Video: Kan noen medtegne på et boliglån?
Video: Alt du skal vide inden du køber bolig (beregn dit rådighedsbeløb til huskøb) 2024, Kan
Anonim

EN cosigner er noen som går på a boliglån søknad med primærlåntakere som ikke er fullt kvalifisert for lånet på egen hånd. De cosigners rolle er strengt tatt på lånesøknaden, og ikke med eierskap til eiendommen. For å være kvalifisert, a cosigner må ha et familieforhold til primærlåntaker.

Kan et familiemedlem dessuten tegne et boliglån?

Din boliglån utlåner kan anbefale å spørre en forelder eller familiemedlem til medtegn lånet for deg. FHA og tradisjonelle boliglån långivere lar medunderskriverne bruke inntekten og kreditten til å sikre lånet på dine vegne. Å medsignere lånet får nøklene i hendene dine raskere, men kommer med mange ulemper.

Er det også en god idé å tegne et boliglån? Fordeler med tegner boliglån Å ha sitt eget hjem å ta vare på mens man bygger egenkapital er en god ting . I tillegg betaler du boliglån hver måned bygger a bedre kreditthistorie, som kan tillate dem å refinansiere lånet du co-signerte på og få et lån på egen hånd nedover veien.

Hva betyr det her for noen å coignere på et hus?

Når du cosign et lån, fyller du og låntakeren ut en lånesøknad, og du godtar å betale ned på lånet. En cosigner hjelper en låntaker med å få godkjent. Noen låntakere er ikke i stand til å kvalifisere for et lån på egen hånd: De har ikke nok inntekt til å dekke lånebetalinger, eller kredittpoengene deres kan være for lave.

Kan jeg få boliglån hvis jeg har en cosigner?

Selvfølgelig skal du ikke bruke en cosigner til få godkjent hvis det gjør du ikke gjøre nok inntekt til å betale boliglån på tide. Derimot, hvis inntekten din er stabil og du ha en solid ansettelseshistorie, men det gjør du fortsatt ikke gjøre nok for en boliglån , a cosigner kan hjelp.

Anbefalt: