Hva er forskjellen mellom deadline og Dateline?
Hva er forskjellen mellom deadline og Dateline?

Video: Hva er forskjellen mellom deadline og Dateline?

Video: Hva er forskjellen mellom deadline og Dateline?
Video: Architecture Kata - discover what it's like to be an architect [#ityoutubersru] 2024, Kan
Anonim

er det Tidslinje er (journalistikk) en linje i begynnelsen av et dokument (for eksempel en avisartikkel) som angir dato og opprinnelsessted mens frist er en dato på eller før noe som må fullføres.

På denne måten, hva er forskjellen mellom forfallsdato og frist?

Som substantiv forskjell på frist og forfaller er det frist er en Dato på eller før noe må fullføres mens forfaller er fortjent anerkjennelse.

Og hvordan bruker du fristen i en setning? Eksempler av frist i en setning Hun jobbet med komposisjonen sin helt frem til frist . Vi måtte skynde oss å møte frist . Prosjektet ble fullført en uke etter sitt frist.

Også spurt, hvorfor kaller de det dateline?

EN datalinjen er et kort stykke tekst inkluderte nyhetsartikler som beskriver hvor og når historien ble skrevet eller arkivert, selv om datoen er ofte utelatt. Når det gjelder artikler som er trykt på nytt fra trådtjenester, distribuerer organisasjonen er også inkludert (selv om den opprinnelige er ikke).

Hvor er datolinjen på en avis?

De Tidslinje er vanligvis plassert på første tekstlinje i den spesifikke artikkelen, selv om stedet først vises i Tidslinje . Datoen kommer ikke før etter plasseringen i Tidslinje . Selv om Tidslinje kan være den minste delen av artikkelen, men den er fortsatt ganske viktig. (Wikipedia).

Anbefalt: