Hva er en sekundær dimensjon?
Hva er en sekundær dimensjon?

Video: Hva er en sekundær dimensjon?

Video: Hva er en sekundær dimensjon?
Video: Hva er egentlig brystkreft? Hvordan oppdages det? 2024, Kan
Anonim

De sekundær dimensjon er ganske enkelt en ekstra del du velger for en mer detaljert visning av rapportdataene dine. Skjermbildet nedenfor illustrerer dette konseptet. Vi navigerte først til Innhold > Nettstedinnhold og valgte destinasjonssider (vår primære dimensjon ).

Hva er en sekundær dimensjon i Google Analytics?

I følge Google Analytics støtte, The Sekundær dimensjon funksjonen lar deg definere en primær dimensjon og deretter se disse dataene med en sekundær dimensjon i samme tabell. For eksempel, i henvisningstrafikkrapporten er standarddimensjonen Kilde.

Hva er også en sekundær dimensjon i Google Analytics -quizlet? Tallene i et datasett parres ofte med dimensjoner . I Google Analytics , hva er en " sekundær dimensjon "? Et tillegg dimensjon du kan legge til en rapport for mer spesifikk analyse. Ved å velge "Del malkobling" kan du dele dashbordet og dataene dine med en annen bruker.

Hva er på samme måte sekundære dimensjoner av mangfold?

Primær And Sekundære dimensjoner av mangfold Sekundære dimensjoner av mangfold er de som kan endres, og inkluderer, men er ikke begrenset til: utdanningsbakgrunn, geografisk plassering, inntekt, sivilstatus, militær erfaring, foreldrestatus, religiøs tro og arbeidserfaringer.

Hva er en primær dimensjon av meg selv?

Primære dimensjoner er følgende: alder, etnisitet, kjønn, fysiske evner/kvaliteter, rase og seksuell legning. Disse problemene er fremtredende fordi de ikke kan endres.

Anbefalt: