Er styremøkk en god gjødsel?
Er styremøkk en god gjødsel?

Video: Er styremøkk en god gjødsel?

Video: Er styremøkk en god gjødsel?
Video: 19. Naturlig gjødsel (del 1) 2024, Kan
Anonim

En naturlig gjødsel gir disse næringsstoffene uten kjemikalier, noe som kanskje ikke er trygt for avlinger som dyrkes til middagsbordet. Samtidig som styre gjødsel er en god gjødsel for grønnsakshager må sikker håndtering og påføringspraksis følges for helsen til plantene, vannkilder i nærheten og familien din.

På samme måte spør folk, hvordan bruker du stutemøkk?

Styre gjødsel kan tilsettes og blandes grundig med komposthaugen for å lage en passende gjødsel for plenen og hagen. Tilstrekkelige temperaturer vil med hell drepe alle uønskede bakterier som kan gi problemer, så vel som ugress. Kompostering styre gjødsel kan også bidra til å eliminere det høye saltinnholdet.

Deretter er spørsmålet, hva er forskjellen mellom kugjødsel og styremøkk? Styr Gjødsel Næringsstoffer Selv om styre gjødsel inneholder lignende nivåer av næringsstoffer med et N-P-K-forhold på 14-5-8, har det et litt høyere nitrogeninnhold. Hoved forskjell løgner i saltinnhold. Styr gjødsel inneholder vanligvis mer salt enn kugjødsel , og bruk av det kan endre saltholdigheten i jorda.

Hvilken er derfor bedre kylling eller gjødsel?

A: Fjærkre gjødsel koster mer fordi den har en høyere analyse av primære næringsstoffer. Vanligvis har den omtrent tre ganger nitrogen og to ganger fosfatet styre gjødsel . Men hvis du kjøper gjødsel først og fremst som en kilde til organisk materiale for å forbedre jordstrukturen, fem poser med styre er å foretrekke.

Hvilken gjødsel er best å bruke i en hage?

De beste gjødsel for hager er skikkelig kompostert gjødsel . Det kalles ofte svart gull, spesielt når det inneholder ku gjødsel . Når du driver husmannsplass har du mange forskjellige typer gjødsel . Fantastisk for oss alle husdyrene gjødsel kan brukes som gjødsel.

Anbefalt: