Hva gjør handlingsloven?
Hva gjør handlingsloven?

Video: Hva gjør handlingsloven?

Video: Hva gjør handlingsloven?
Video: Hva gjør en eiendomsmegler? 2024, Kan
Anonim

Lov om handel Mål

For å forhindre konkurransebegrensende atferd, og derved oppmuntre til konkurranse og effektivitet i virksomheten. For å sikre forbrukernes interesser og velferd er tilstrekkelig beskyttet i sin omgang med produsenter og selgere.

Også spurt, hva er formålet med Trade Practices Act 1974?

De objektiv av Handling , som fastsatt i lovgivningen, er å forbedre velferden til australiere gjennom å fremme konkurranse og rettferdig handel og sørge for forbrukerbeskyttelse.

Ved siden av ovenfor, hva er hovedformålet med ACCC? The Australian Competition and Consumer Commission ( ACCC ) er en uavhengig Commonwealth lovfestet myndighet hvis rolle er å håndheve Competition and Consumer Act 2010 og en rekke tilleggslovgivninger som fremmer konkurranse, rettferdig handel og regulerer nasjonal infrastruktur til fordel for alle australiere

Hva er så handelspraksis?

Definisjon av handelspraksis .: en konkurransemetode, driftspolitikk (som bruk av standarder for størrelse, form og kvalitet på materialer), eller forretningsprosedyrer som er felles for medlemmer av en bransje eller bransje som noen ganger kan bli formelt vedtatt i regi av regi.

Er handelspraksis fortsatt gjeldende?

Rektor Handling og forskrifter ( strøm ) Tidligere kalt Lov om handel 2010 - navnet på Handling ble endret 1. januar 2011. Denne navneendringen påvirket ikke innholdet eller nummereringen av konkurransen lov bestemmelsene i Handling.

Anbefalt: