Hva er forskjellen mellom vaskemiddelolje og ikke -vaskemiddelolje?
Hva er forskjellen mellom vaskemiddelolje og ikke -vaskemiddelolje?

Video: Hva er forskjellen mellom vaskemiddelolje og ikke -vaskemiddelolje?

Video: Hva er forskjellen mellom vaskemiddelolje og ikke -vaskemiddelolje?
Video: PORQUE MEU CANAL NÃO APARECE NO YOUTUBE? # DIARIO DE DICAS - 18/05/2020 2024, Kan
Anonim

Ikke - vaskemiddelolje ble brukt før olje filtre ble standardutstyr. Denne typen olje ville "feste" forurensninger til sideveggene og dalene i motoren for å forhindre skitt olje fra skadelige lagerflater. Motorer som har blitt kjørt på ikke - vaskemiddelolje i mange år vil ha en tykk "slam"-oppbygging.

På samme måte kan du spørre, har motorolje vaskemiddel?

Den gjennomsnittlige motor olje kommer i dag med en standard blanding av vaskemidler tilsetningsstoffer, korrosjonsforebyggende midler og en rekke andre kjemikalier. Alle disse elementene forventes å hjelpe motorene til å fungere bedre og lenger. Imidlertid abonnerer ikke alle mekanikere på teorien om motor olje inneholder vaskemiddel.

Dessuten, hvilken motorolje inneholder ikke vaskemiddel? Valvoline Ikke-vaskemiddel Motorolje SAE 30 er et generelt formål ikke vaskemiddel motorolje.

Hva brukes SAE 30 ikke -vaskemiddelolje til?

Super Tech Ikke - Vaskemiddel SAE 30W Smøring Olje , 1 qt: 30W ikke - vaskemiddelolje anbefales for kompressorer og hydrauliske systemer som krever ikke - vaskemiddeloljer . Ikke - vaskemiddeloljer er effektive for smøring av lagre og kjeder ikke -kritiske "en gang gjennom" -systemer.

Er gressklipper olje ikke vaskemiddel?

Ikke - vaskemiddel motor olje er ofte brukt i gressklipper motorer pga slåmaskin motorer brukes ikke daglig som personbiler; motorene er ikke like store som i personbiler; og inneholder ikke flere sylindre og like mange komponenter som personbiler.

Anbefalt: