Kan du stole på Skyscanner?
Kan du stole på Skyscanner?

Video: Kan du stole på Skyscanner?

Video: Kan du stole på Skyscanner?
Video: Руководство как дешево найти билеты на самолет Skyscanner Лайфхаки 2024, Kan
Anonim

Svaret er Ja!

Skyscanner er en uavhengig selskap med det eneste målet om å hjelpe du finn det beste alternativet for dine personlige reiseplaner. Hver måned, over 100 millioner kunder stoler på Skyscanner for å hjelpe dem med å finne de beste tilbudene på flyreiser, hoteller og leiebiler

Spørsmålet er også, er bestilling på Skyscanner trygt?

Det er mest pålitelig metode, da det er her du vil gjøre det faktiske online bestilling og betale for fly, hotell eller bil. Skyscanner belaster deg ikke noe ekstra for dette, og du kan noen ganger til og med finne billigere priser fra selskapets nettsted når du først søker gjennom Skyscanner.

I tillegg øker Skyscanner prisene? Skyscanner gjør sitt ytterste for å sikre pris du ser på siden vår er pris du betaler med flyselskapet eller reisebyrået, inkludert alt gebyrer og kostnader . Når avreisedatoen nærmer seg priser kanskje øke fordi det er mindre tilgjengelighet på separate fly.

Med tanke på dette, er Skyscanner-flyvninger Atol beskyttet?

I henhold til de nye reglene, kjøp en flygning og overnatting og/eller leiebil fra ett firma innen 24 timer og det er ATOL beskyttet . Vet nøyaktig når og hvor du vil reise, og nettsteder som kayak.co.uk og skyscanner .com willscythe ned den billigste flygning pris.

Hva betyr koble til på flyplassen på Skyscanner?

Det er ingenting verre enn å gå glipp av et fly forbindelse , så Skyscanner er designet for å hjelpe deg å unngå den skjebnen! Derimot, Skyscanner er bare en reisesøkemotor, og vi selger ikke flyreiser direkte - i stedet sender du deg videre til flyselskapet eller reisebyrået for å bestille.

Anbefalt: