Hva er likheten mellom produsenter og tjenesteleverandører?
Hva er likheten mellom produsenter og tjenesteleverandører?

Video: Hva er likheten mellom produsenter og tjenesteleverandører?

Video: Hva er likheten mellom produsenter og tjenesteleverandører?
Video: TM EN300 Fi 2021 long-term review (and 2022 updates) ︱Cross Training Enduro 2024, Kan
Anonim

1. Forskjellige i arten av og forbruket av deres produksjon. Produsenter innebærer et firma som lager materielle varer. Samtidig som tjenestetilbydere produserer mer håndgripelige utganger som amerikansk post service.

Følgelig, hva er en forskjell mellom produsenter og tjenesteleverandører?

De nøkkel forskjellen mellom tjenesten bedrifter og produsenter er de håndgripelighet av produksjonen deres. De produksjon av en tjeneste firma, som rådgivning, opplæring eller vedlikehold, til for eksempel er immateriell. Produsenter produsere fysiske varer som kundene kan se og ta på.

For det andre, hva er likheten mellom varer og tjenester? I dag ligger suksessen til virksomheten i kombinasjonen av beste kvalitet varer og kundeorientert tjenester . ' Varer ' er de fysiske objektene mens' Tjenester ' er en aktivitet for å utføre arbeid for andre. Varer innebærer den materielle varen eller produktet, som kan leveres til kunden.

Spørsmålet er også, hvordan er produksjonsbedrifter og tjenestebedrifter like?

Produksjon , Merchandising og Tjenestebedrifter EN produksjonsselskap bruker arbeidskraft og andre innsatsfaktorer for å forvandle råvarer til ferdig produkt og selger deretter produktet, som en merchandising selskap . EN serviceselskap , derimot, produserer/selger ikke produkter, i stedet gir den service.

Hvordan er både produksjonsbedrifter og tjenestebedrifter quizlet?

Produksjonsbedrifter vanligvis lokalisere nær arbeidskraft og materialer, mens tjenesteselskaper fokuserer vanligvis på steder som er praktiske for kundene. Driftsledelsen er ansvarlig for å anskaffe de finansielle eiendelene a selskap trenger å holde seg i drift.

Anbefalt: