Kan du ha en negativ tapsutgift?
Kan du ha en negativ tapsutgift?

Video: Kan du ha en negativ tapsutgift?

Video: Kan du ha en negativ tapsutgift?
Video: Փաշինյանը նման է հարբած և ոչ ադեկվատ պահակի․ Հայաստանից ով ինչ ուզում տանում է 2024, Kan
Anonim

Når utgifter til dårlig gjeld kan være negative . Hvis uinnkrevbare kundefordringer blir avskrevet etter hvert som de oppstår (direkte avskrivningsmetoden), så der vil være ganger når en kunde uventet betaler en faktura etter den har blitt avskrevet.

På denne måten, kan du ha en negativ avsetning for tvilsomme kontoer?

Hvis avskrivningen din overstiger beløpet som er oppført i godtgjørelse regnskap, du vil avslutte med en negativ godtgjørelse -- det vil si en debetsaldo. For å bøte på dette, du kan angi en ekstra transaksjon for videre debitering dårlig gjeld utgifter og kreditt dårlig gjeldsgodtgjørelse.

Foruten ovenfor, hva regnes utgifter med dårlig gjeld? Utgifter til tap på fordringer er knyttet til et selskaps omløpsmidler kundefordringer. Utgifter til tap på fordringer er også referert til som uinnkrevbare kontoer kostnader eller tvilsomme kontoer kostnader . Utgifter til tap på fordringer resultater fordi et selskap leverte varer eller tjenester på kreditt og kunden ikke betalte det skyldige beløpet.

Tilsvarende, er tap på fordringer en driftskostnad?

Eksempel på avsetning for tvilsom Gjeld Den nåværende perioden kostnader knyttet til kundefordringer (og dens motkonto) er registrert på kontoen Utgifter til dårlige fordringer som rapporteres på resultatregnskapet som en del av driftskostnader.

Hvorfor har utgiftskontoen for tap vanligvis ikke det samme?

De Dårlig fordringer Utgiftskonto har vanligvis ikke det samme justert saldo som Godtgjørelsen for Tvilsomme kontoer , fordi Dårlig fordringer Utgiftskonto er bare brukt én gang mens du gjør justeringer, og Tilskudd for Tvilsomme kontoer brukes mer enn én; den brukes med Utgifter til dårlige fordringer og Regnskap Fordring.

Anbefalt: