Hva gjør en servicespesialist?
Hva gjør en servicespesialist?

Video: Hva gjør en servicespesialist?

Video: Hva gjør en servicespesialist?
Video: Hva gjør vi med personalopplysninger? 2024, Kan
Anonim

Som kunde servicespesialist , vil du svare på kundehenvendelser, veilede kunder gjennom kjøpsprosessen, lage produkt eller service anbefalinger, og løse klager eller tekniske problemer. Bransjen der du er ansatt dikterer ytterligere eller spesialiserte ferdigheter som du kan trenge.

Deretter kan man også spørre seg, hva er rollen til en kundeservicespesialist?

Kunde støttespesialister gir spesifikk informasjon om tjenester , produkter eller materialer som tilbys av et selskap. De svarer på telefoner, gir feilsøkingsinformasjon, rapporterer og analyserer kundenes informasjon og behov, utsteder faktureringsdetaljer og åpner og lukker kunde kontoer.

Foruten ovenfor, hva gjør en kundeservicespesialist i en bank? Kundeservice representanter som jobber for banker svar kunde spørsmål om grunnleggende banktjenester , for eksempel kontosaldo og renter og gebyrer. De hjelper også kunder med å beskytte kontoene sine ved å gjennomgå mistenkelig aktivitet, reversere transaksjoner og utstede kompromitterte debet- og kredittkort på nytt.

Følgelig, hvor mye tjener en menneskelig tjenestespesialist?

Den nasjonale gjennomsnitt lønn for a Spesialist for menneskelig service i USA er $37, 627 per år eller $18 per time. De i de nederste 10 prosentene gjøre under $24 000 i året, og de øverste 10 prosentene gjøre over $56 000.

Hva er forskjellen mellom kundeservicerepresentant og kundeservicespesialist?

Begge gir Brukerstøtte og bistand til kunder imidlertid deres forskjell ligger i hva slags Brukerstøtte de gir. Kundebehandlere svare på spørsmål og løse problemer. På spørsmål gir de relevant informasjon om selskapets produkter og tjenester.

Anbefalt: