Må politiet identifisere seg når det banker på?
Må politiet identifisere seg når det banker på?

Video: Må politiet identifisere seg når det banker på?

Video: Må politiet identifisere seg når det banker på?
Video: Min jobb er å observere skogen og her skjer det noe rart. 2024, Mars
Anonim

Politiet offiserer ha til slå og kunngjøre dem selv , vent deretter før du går kraftig inn i et hjem. Generelt, selv om offiserer ha en ransaking eller arrestordre som rettferdiggjør å gå inn i et hjem, skal de kunngjøre dem selv og deres hensikt før du trenger seg inn.

Her, må politifolk kunngjøre seg selv?

Bank-og- kunngjøre . Bank-og- kunngjøre , i amerikansk lov straffeprosess, er et eldgammelt vanlig lovprinsipp, innlemmet i den fjerde endringen, som krever rettshåndhevere til kunngjøre deres tilstedeværelse og gi beboerne en mulighet til å åpne døren før et ransaking.

I tillegg, hvorfor skulle politiet banke på døren din? Politiet offiserer tror alltid at de har kontroll over situasjonen når de dukker opp hos noen dør . Oftere enn ikke dukker de opp uten en garanti, og tror de kan få innpass på grunn av deres "autoritet" som politiet offiserer. Gi beskjed til betjenten om at du ønsker å kontakte din advokat, men ikke gjør noe annet.

På samme måte kan du spørre, hva skjer hvis politiet banker på døren din og du ikke svarer?

Hvis du ikke gjør det ønsker å snakke med dem, vil de gå. Hvis du ikke svarer de dør , vil de forlate. Derimot, hvis de er der fordi naboene ringte for å si at de hørte en mulig familievold kl din huset, forlater de ikke før de er fornøyde med at alle i huset har det bra.

Hva er no banking-regelen?

EN Nei - slå arrestordre er en ransakingsordre som gir politifolk fullmakt til å gå inn i visse lokaler uten først banking og kunngjøre deres tilstedeværelse eller formål før de går inn i lokalene. Slike warranter utstedes når en oppføring i henhold til slå -og-kunngjøre regel (dvs.

Anbefalt: