Hva av følgende er forskjellen mellom komponentdeler og rekvisita?
Hva av følgende er forskjellen mellom komponentdeler og rekvisita?

Video: Hva av følgende er forskjellen mellom komponentdeler og rekvisita?

Video: Hva av følgende er forskjellen mellom komponentdeler og rekvisita?
Video: Hva er forskjellen på skatteoppgjør og skattemelding 2024, April
Anonim

Hvilket av følgende er forskjellen mellom komponentdeler og rekvisita ? en. Komponent deler krever omfattende bearbeiding før de blir en del av et annet produkt, mens forsyninger ikke. Komponent deler er forbruksvarer, mens forsyninger er ferdige varer.

Herav, hvilket av følgende er forskjellen mellom rekvisita og forretningstjenester?

Rekvisita er forbruksvarer, mens forretningstjenester er utgiftsposter. De er virksomhet markeder som søker å oppnå andre mål enn standarden virksomhet mål for profitt. Å ha færre kunder inne virksomhet markeder i sammenligning med forbrukermarkeder: gjør det enkelt å identifisere potensielle kjøpere.

Hvilket begrep refererer også til et firmas tro på et forhold til et annet firma så sterkt at det mener det bør legge ut maksimal innsats for å opprettholde og bygge opp forholdet? Etikk refererer til et firmas tro at en pågående forhold til et annet firma er så viktig at det tilsier maksimal innsats på vedlikeholde det på ubestemt tid.

På samme måte kan du spørre hvilke av følgende egenskaper som skiller forretningsprodukter fra forbrukerprodukter?

Nøkkelen karakteristisk skille forretningsprodukter fra forbrukerprodukter er fysisk form.

Hvilket av følgende er karakteristisk for et business to business-marked?

Virksomhet -til- bedriftsmarkedet (B2B) kjennetegn : Potensielle kunder er enkle å skille ut/segmentere. Flere personer er involvert i et kjøp. Profesjonelle innkjøpsmetoder basert på informasjon og rasjonalitet. Fokus er på pris og kostnadsbesparelse.

Anbefalt: