Hvordan var patriotene og lojalistene like?
Hvordan var patriotene og lojalistene like?

Video: Hvordan var patriotene og lojalistene like?

Video: Hvordan var patriotene og lojalistene like?
Video: Թուրքիան ականջները կախ ընդունելու է Վիլսոնի իրավարար վճիռը 2024, September
Anonim

Likheter mellom Patrioter og lojalister

I de fleste tilfeller begge deler patrioter og lojalister var arvinger etter engelske nybyggere; De var både medlemmer av de tretten koloniene og var underlagt engelsk lov og regler; og. De var begge villige til å kjempe for å fremme og fremme sine idealer.

Hvordan var patriotene og lojalistene forskjellige?

Lojalister : kolonister fra den amerikanske revolusjonære perioden som støttet, og forble lojale, til det britiske monarkiet. Patriots : kolonister som gjorde opprør mot britisk kontroll under den amerikanske revolusjonen.

Spørsmålet er deretter, hvilke grupper utgjorde lojalistene og patriotene? Kvekere og afroamerikanere delte seg i to grupper støtte begge sider og innfødte var lojalister fordi truslene som kolonistene utgjorde på deres land.

I tillegg, hva trodde lojalister om Patriots?

Svar og forklaring: The Lojalister under den amerikanske revolusjonen trodde at Patriots var forrædere som hadde forrådt sin hjemnasjon.

Hva trodde lojalistene?

Lojalister ønsket å forfølge fredelige former for protest fordi de trodde at vold ville gi opphav til pøbelstyre eller tyranni. De også trodde at uavhengighet ville bety tap av økonomiske fordeler fra medlemskap i det britiske merkantile systemet. Lojalister kom fra alle samfunnslag.

Anbefalt: