Innholdsfortegnelse:

Vil mørtel feste seg til gammel mørtel?
Vil mørtel feste seg til gammel mørtel?

Video: Vil mørtel feste seg til gammel mørtel?

Video: Vil mørtel feste seg til gammel mørtel?
Video: Ремонт на балконе Ошибки монтажа теплого пола. #37 2024, April
Anonim

Betong, mørtel eller lignende materialer er ikke laget for pinne eller bånd til gammel overflater. Du vil ikke få noen tilfredsstillende resultater hvis du bare legger til nye mørtel til gammel . Det fungerer bare ikke. Bruke et modifisert tynnsett mørtel ville være den foretrukne metoden for denne type installasjon.

Også spurt, fester mørtel seg til murstein?

Mørtel er først og fremst designet for å holde murmaterialer sammen. For de fleste byggeprosjekter betyr dette binding med murstein eller betong som allerede har tørket, prosjekter der slike materialer må formes til vegger og barrierer. Derimot, mørtelboks også brukes til mer forseggjorte prosjekter med keramiske fliser.

Vil fugemasse også feste seg til mørtel? Ved hjelp av Mørtel I stedet for Fugemasse Fordi mørtel er tykkere enn fugemasse , det anbefales ikke som en fugemasse erstatning for de fleste flisprosjekter. De mørtel flyter ikke som fugemasse gjør det , og kan la det være mellomrom eller hull mens det tørker. Bare bruk mørtel i stedet for fugemasse hvis flisen spesifikt krever det.

På samme måte, kan jeg bruke gammel mørtel?

Ja, mørtel blande gjør bli dårlig. Jeg hadde en erfaring med noen 20+ år gammel mørtel blande. Så bra ut i posen, hadde aldri blitt våt, men den stivnet aldri ordentlig og smuldret opp etter tørking, noe som førte til at jeg måtte gjøre om hele prosjektet.

Hvordan matcher du ny sement med gammel sement?

Hvordan mørkere ny sement for å matche gammel

  1. Kjøp flere testposer med sement og bland små partier i små bøtter. Merk de enkelte sementprøvene og la dem tørke helt.
  2. Legg et lag med fersk matjord over den nye sementen og fukt den med en hageslange.
  3. Hell en liten mengde betongbeis i en liten bøtte og tilsett vann for å tynne den ut.

Anbefalt: