Hva er en oppgave i Agile?
Hva er en oppgave i Agile?

Video: Hva er en oppgave i Agile?

Video: Hva er en oppgave i Agile?
Video: Agile и Scrum на пальцах / О ГИБКИХ методологиях разработки ПО понятным языком 2024, Kan
Anonim

oppgave . Det tekniske arbeidet som et utviklingsteam utfører for å fullføre en produktreserve. Mest oppgaver er definert til å være små, og representerer ikke mer enn noen få timer til en dag eller så med arbeid.

Angående dette, hva er oppgave i Scrum?

I scrum , planlegging og estimater blir mer detaljerte over tid. På et høyt nivå kan et prosjekt starte som epos, temaer eller funksjoner, som deretter brytes ned i brukerhistorier. Oppgaver brukes til å bryte ned brukerhistorier ytterligere. Oppgaver er den minste enheten som brukes i scrum til sporarbeid.

Deretter er spørsmålet, hva er underoppgave i Agile? 1 akseptert. 6 stemmer. Nic Brough {Adaptavist} fellesskapsleder 22. oktober 2015. I vanlig JIRA, en under - oppgave er å bryte opp et problem (merk - ikke en "historie" - vanlig JIRA er egentlig ikke veldig " Smidig "), i biter som kan takles hver for seg.

For det andre, hva er forskjellen mellom en oppgave og en brukerhistorie?

Oppgaver - dekomponerte deler av en historie som kommer inn i HVORDAN historie vil bli fullført. Oppgaver kan estimeres time hvis ønskelig. Oppgaver er vanligvis definert av personene som gjør arbeidet (utviklere, QA, etc), mens historier og epos er vanligvis laget av kunden eller produkteieren som representerer kunden.

Hvem sporer oppgaven i Agile?

Svar: En ansvarlig person har blitt holdt som ansvarlig for spor laget. Det er gitt av priorys verdi. De kunne til og med håndtere store prosjekter ved å administrere prosjekter for å holde med produktetterslep.

Anbefalt: